Onze Prijzen!

Auto Clean Oud IJsselmonde heeft om het u gemakkelijk te maken een aantal pakketten samengesteld. Uiteraard kan in onderling overleg een pakket op maat samengesteld worden. Als u een keuze hebt gemaakt of als u alleen meer informatie wilt, belt u ons dan gerust. Desgewenst kunt u met het e-mail formulier op deze site ook contact opnemen. Wij doen ons best u zo snel mogelijk antwoord te geven.
 • Pakket 1 - Auto Clean Basic
  Een complete reiniging van de buitenkant van uw auto, van lakdiagnose tot poetsen, velgenreiniging en hoogglanspolijsten.
 • Pakket 2 - Auto Clean Inside
  Shampoobehandeling van het interieur (stoel-, vloer- en hemelbekleding enz.); totaalreiniging van het dashboard tot de kofferruimte.
 • Pakket 3 - Auto Clean Plus
  Een combinatie van pakket 1 en pakket 2 met daarbij een uitgebreide reiniging van het gehele  motorcompartiment.
 • Pakket 4 - Auto Clean Super
  Een hoogwaardige poetsbehandeling waarbij uw auto er weer 'als nieuw' uit komt te zien; naast pakket 3 wordt uw auto bovendien voorzien van een 'lakpantser' met het hoogwaardige Wax-oyl®, waarbij u op de lak van uw auto de volgende garantie krijgt:
  - Nieuwe auto's 36 maanden
  - Gebruikte auto's 24 maanden

Prijzen
Afhankelijk van het gekozen pakket en de grootte van uw auto, liggen de prijzen tussen de € 75,= en € 200,= (inclusief BTW). Voor lakpantsers gelden speciale tarieven, informeer gerust voor een prijsopgave op maat!

Service

De auto ´s morgens tussen 8 en 9 uur gebracht betekent in bijna alle gevallen dat deze dezelfde dag weer klaar is.
Dit zijn onze openingstijden